Немате маска? Лесна, брза, секси маска само со шминка (ВИДЕО)

Дојде 1-ви април, а вие немате маска…добро ни е позната таа ситуација. 

Затоа ти ја предлагаме оваа маска која можете да ја направите само со шминка, потребни ви се сенки и кармин и следете ги чекорите и техниките од видеото.
Коментари

коментари