Категории

Необични фустани на модна ревија во Париз на коишто луѓето не знаат како да реагираат

Модата навистина е уметност, секој има различни визии коишто се претвораат во реалност. Да, облеката многупати знае да биде непрактична и неудобна, а тоа е затоа што модата е форма на уметност, а уметноста не е практична.

Погледнете неколку од „чудните“ фустани коишто беа презентирани во неделата на модната ревија во Париз, навистина ќе Ве изненадат:

Прегледи:
100
Објавено на:
30.01.2023