Категории

Неочекувана уметност во случајни работи

Како знаеме дека уметноста навистина го достигнала она што го очекуваме? Тоа го дознаваме кога ненадејно ќе забележиме нешто необично и креативно и испуштаме една голема воздишка.

Уметноста е насекаде, па дури и во работите каде што најмалку очекуваме. Погледнете:

Прегледи:
94
Објавено на:
03.02.2023