Категории

Неодолив момент: Мали мечиња се држат за раце и танцуваат во круг

Волшебна серија фотографии прикажува семејство на кафеави мечки кои се држат за рацете и танцуваат, додека нивната мајка се релаксира зад дрво во близина. Погледнете како изгледаат овие мечиња стари само неколку месеци, кои ги спојуваат рацете и изгледа како да танцуваат како на сцена од училишна претстава.

Прегледи:
112
Објавено на:
13.02.2020