Категории

Неодоливи парчиња фустани во чијашто уметност веднаш ќе се заљубите

Комбинирајќи го својот талент со боење и везење, француска дизајнерка создава уникатен стил и беспрекорни парчиња на коишто никој не останува рамнодушен.

Нејзина главна инспирација е природата, а нејзините фустани навистина ќе Ве инспирираат и Вам.

Погледнете дел од извонредната уметност: