Неодоливо новороденче кое ужива да биде галено (ВИДЕО)

Вообичаено сме навикнати на бебињата и нивното константно плачење без особени причини.  Но што кога тие се кротки како јагниња-особено кога се тушираат и чешлаат? 

Погледнете го ова неодоливо новороденче кое ќе ви го разубави денот!
Коментари

[fbcomments]