Неон зелена: Најконтроверзниот тренд за 2019 година! (ФОТО)

Познатите личности ширум светот полудеа по оваа необична боја. Неон зелена, флуоресцентно зелена или едноставно – дреч зелената, како моден тренд влегува на голема врата во новата 2019. година.

Не можеме да утврдиме со сигурност кој го започна овој тренд, во најмала рака, атрактивен и впечатлив моден потег, но она што го знаеме е дека сите го обожаваат.

Врз основа на овие фотографии сами проценете дали овој тренд заслужено се наоѓа на врвот од модните трендови или пак не е по ваш вкус.
Коментари

[fbcomments]