Категории

Неразделни пријатели – Мачка обожава да го масира својот најдобар пријател – куче

Честопати постојат ситуации кога куче и мачка стануваат неразделни пријатели. Ова обично се случува ако сопствениците одлучат да имаат куче и мачка во својот дом како домашни миленичиња.

Каиро и Султан се пример за такво пријателство. Дуото има профил на Инстаграм каде нивните сопственици секојдневно споделуваат фотографии и видеа, а на некои од нив Султан (мачката) ужива да го масира својот пријател Каиро (кучето). Покрај профилите на Инстаграм, тие имаат и свој канал на Јутјуб, кој се отвори пред неколку месеци.

Прегледи:
150
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
21.04.2021