Категории

Нереалистични фотографии од чудесната природа

Ве водиме низ чудесната мајка природа којашто нема да Ве остави рамнодушни. Продирнете низ фотографиите коишто ќе Ве поттикнуваат да не им верувате, но всушност се вистински и нештата навистина постојат:

1. 144-годишно дрво во Јапонија:

2. Тиркизни ледени формации во Бајкалското езеро во Русија:

3. Петунија со ѕвездено небо:

4. Праисториски дрвја пронајдени на врвот на Килиманџаро:

 

 

Прегледи:
173
Категории:
Занимливости
Објавено на:
16.03.2023