Нервозен кенгур напаѓа параглајдерист (ВИДЕО)

Кенгурот не му го возврати пријателскиот гест на австралискиот параглајдерист и му испрати јасна порака. Штом слета во австралиската престолнина Канбера параглајдеристот сфати дека не е добредојден.

На снимката се гледа како тој се спушта и се обидува да се поздрави со кенгурот кој тргнал кон него. Кенгурот очигледно не го примил поздравот и го нападна параглајдеристот, по што избега во шумата.
Коментари

коментари