Несекојдневна глетка: снег во мај во Босна и Херцеговина (ВИДЕО)

Покрај обилните дождови и поплави кои ја зафатија Босна и Херцеговина, жителите на местото Корчаница, недалеку од Сански Мост, ги изненади и снегот.


Снимката објавена на друштвените мрежи прикажува возач на камион кој се соочува со снегот на патот.
Корчаница се наоѓа на 32 километери од Сански Мост и е дел од планината Грмеч.

Видеото можете да го погледнете на следниов ЛИНК .
Коментари

[fbcomments]