Чек дис аут
Search

Нешта од кои ниту еден маж никогаш нема да се откаже поради љубов

Овие нешта се посилни од нив и едноставно не можете да ги промените

Секогаш ќе прати спорт
Поголемиот дел од мажите се заинтересирани за повеќе од еден спорт, во главно тие ги сакаат сите спортови. Немојте да му го скратувате ова задоволство. Најдобро е да го оставите да гледа што сака, а вие тоа време паметно да го искористите. Нити една утакмица не трае толку долго, а партнерот ќе ве цени уште повеќе затоа што не сте му досадувале за тоа колку гледал.

Безизлезни лаги
Партнерот понекогаш ќе ви каже некоја безизлезна лага за подобро да се чувствувате. На пример, никогаш нема да ви каже дека фустанот ви стои лошо или дека не ги сака вашите родители, туку напротив. Тој тоа го прави со цел да не ве вознемири и да не се чувствувате лошо и вознемирено.

Гледање други жени
Тоа е една од оние лошо навики кои мажите ги поседуваат, но од кои не можат да се ослободат. На крајот на краиштата, гледањето не е изневерување, а сите сме луѓе и таквото однесување не треба да ве вознемирува.

Никогаш нема да посветува премногу вниманиена облеката
Тоа не се однесува на сите мажи, но поголемиот дел од нив не се грижат за својата облека и нејзиното купување па затоа тоа му го препуштаат на своите партнерки. Секако дека сакаат да изгледаат добро, но не сакаат да го поминуваат времето во купување на облека. По тој повод не можете да направите ништо, само да го прифатите.

Секогаш ќе бидат мамини синови
Нема сите да се сложат со ова, но мажите се многу поврзани со своите мајки, и колку години да имаат. Тоа е разбирливо, затоа што мајката е првата жена која ја сретнале и која ги воспитала да бидат такви какви што се денес.

Избегнување на разговори за чувствата
Жените секогаш ќе бидат романтични и ќе сакаат да разговараат за своите чувства. Меѓутоа, мажите се поинакви, прагматични иако сметаат дека комуникацијата е потребна за успешна врска, не сакаат постојано да разговараат за своите чувства.

Секогаш ќе ви замеруваат што се спремате премногу долго
Секој маж сака кога неговата понежна половина изгледа убаво, но никогаш нема да сфати зошто им е потребно толку време за да се средат кога веќе и оанак изгледаат добро. Ова всушност треба да ви ласка.
Коментари

[fbcomments]