Нешта за кои мажите не размислуваат, а жените се оптеретуваат

Драги дами, се грижите беспотребно

Машкиот и женскиот мозок функционираат на потполно различни начини, а една од главните карактеристики на женскиот мозок е секогаш да комплицира за нештата околу себе кои се всушност многу едноставни. Овие нешта за кои жените најчесто премногу се оптеретуваат, мажите едвај ги приметуваат.

1.Дали сум му убава?
2.Сигурно забележува дека се здебелив и сигурно му смета..
3.Дали ги игнорира моите пораки? Зошто сеуште не ми одговара?
4.Зошто мислам дека само постојано ги планирам средбите, можеби тој воопшто не сака?
5.Дали ќе му се допадне на моите пријателки?
6.Дали јас ќе му се допаднам на неговите пријатели?
7.Дали ќе мисли дека сум неуредна ако ми го види станот кога не е сосема чист?
8.Дали му се допаѓа некоја друга?
9.Дали размислува за мене кога не сме заедно?
10.Дали ќе му смета мојот целулит?
Коментари

[fbcomments]