Неспретни и себични: Мажите родени во овој знак се најлоши љубовници!

Сексот не треба да биде најважната работа во врската, но секако зазема важен дел. Ако верувате во хороскоп. тогаш лесно може да ги избегнете лошите љубовници бидејќи најголем дел од нив, наводно, се ноаѓаат во знакот на Рак.

Иако ги бие глас дека се многу грижливи партнери, Раковите во креветот се прилично себични, но само затоа што се неспретни и не знаат што прават. Затоа и иницијативата најчесто и ја препуштаат на партнерката на која не знаат да и возвратат во иста мера.

Сега кога го знаете ова, на вас е да одлучите дали ќе верувате во она што го кажува хороскопот и да избегнувате Ракови или ќе ризикувате и ќе се заљубите во некој кој можеби не е добар во креветот.
Коментари

коментари