Нетфликс достапен и во Македонија – првиот месец бесплатно – филмови и серии

Најпопуларниот видео стриминг сервис Нетфликс ги направи достапни своите услуги во над 130 земји ширум светот, вклучувајќи ја и Македонија.

Сервисот нуди огромен избор на популарни серии и филмови, а цените за користење во Македонија започнуваат од 8 евра месечно.

Нетфликс нуди еден месец бесплатно користење на услугите, но внимавајте, доколку не сакате да плаќате месечно, почнувајќи од вториот месец, ќе треба самите да го исклучите профилот пред да истече бесплатниот месец.

Регистрација на следниот линк.
Коментари

[fbcomments]