Категории

Неверојатен трик: канадски илузионист за влакно избегнал смрт пред стотина луѓе (ВИДЕО)

Славниот канадски илузионист Дарси Оук во текот на традиционалната лондонска парада го извел „невозможниот“ трик што за малку ќе го чинел живот.

Тој пред стотина луѓе се врза со окови и стоеше на лулашка седум метри над земја додека главата му беше окована во сад со вода.

Потребни му беа две минути без воздух за да ги ослободи рацете, а потоа и главата од базенот, а тоа му успеа кога публиката веќе беше уплашена за неговиот живот.

Оук за овој трик се подготвувал со месеци, а иако на парадата имало и други 8.500 учесници, Британците се согласуваат дека токму неговиот трик бил најимпресивен.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=amNsa6WoEPU[/tube]

Прегледи:
325
Категории:
Занимливости
Објавено на:
02.01.2016