Неверојатна двојна свадба! Идентични близначки се омажија со идентични близнаци

Не, не гледате двојно. Ова се браќата близнаци Џош и Џереми Сајлерс кои им предложија брак на идентичните сестри близначки Бретања и Бријана Дин на 2-ри февруари (или 2.2), а се венчаа на заедничка церемонија во 2018. година. Церемонијата била на тема „Два пати во животот“, со свештеници кои исто така биле идентични близнаци.
Коментари

[fbcomments]