Неверојатна глетка: Ова место било создадено за планинарење и прошетки, а денес е под вода! (ФОТО)

Оваа позната дестинација Трагус која се наоѓа во Австрија, многумина од посетителите ја посетувале за да планинарат, а денес поради неверојатниот пораст на водата е претворена во езеро.

Сега ова место е омилена дестинација за нуркање, бидејќи во водата и понатаму се наоѓаат клупите, знаците, цвеќињата, дрвјата, стазите….

Погледнете како изгледа денес!
Коментари

[fbcomments]