Категории

Неверојатна идеја како да ги сочувате очилата за сонце

Пролетта е предвесник на Сонцето и сончевите денови. Со нив следат и долгите прошетки во парк, со очила за заштита од сончевите зраци. А секако, нема полош момент од оној кога ќе си ги заборавите очилата за Сонце во вашиот дом токму на ваков ден.

За да не ги заборавите, а и да ги зашитите од оштетување и кршење, ви претставуваме креативно и неверојатно видео како да ги сочувате очилата за Сонце.

Прегледи:
131
Објавено на:
13.03.2017