Категории

Неверојатна уметност! Верувале или не, ова се насликани портрети, а не фотографии!

Потребен е посебен дар за да насликате вакви ремек-дела, толку прекрасни што тешко е да се процени дека не станува збор за фотографии. Kamalky Laureano несомнено е еден надарен уметник кој лесно создава конфузија помеѓу неговите слики и фотографиите со висока резолуција. Тој посветува огромно внимание на сите детали, пори, пеги и текстурата на кожата што е тешко да се поверува дека се насликани на канвас.

Погледнете за што станува збор!

Прегледи:
431
Објавено на:
09.01.2019