Категории

Неверојатни фотографии кои најдобро го доловуваат раѓањето на нов живот и борбата на мајката! (ФОТО)

И покрај тоа што раѓањето е нешто најприродно и најблагородно, единствената причина поради која сите сме тука денес, сепак темата е сè уште табу. Овие фотографии се создадени за да се долови на најдобар начин раѓањето на нов живот и борбата на мајката.

Прегледи:
537
Објавено на:
15.09.2021