Категории

Неверојатни фотографии од дивиот свет конкурираат за најдобра фотографија на  National Geographic

Неверојатна конкуренција на овогодинешниот натпревар за најдобра фотографија од природата на National Geographic.

Прекрасни фотографии од природниот свет, неверојатни пејсажи, моменти од дивиот свет кои обичниот човек нема шанса никогаш да ги види, а сега се овековечени со фотографија. Само едно е сигурно, конкуренцијата е енормна, а секоја од овие фотографии би можела да биде победникот кој ќе биде награден со парична награда од 10.000 долари и официјална објава во магазинот.

 

Прегледи:
70
Објавено на:
05.11.2017