Неверојатни фотографии од природата кои ќе ве воодушеват! (ГАЛЕРИЈА)

По 9 месеци натпреварување и повеќе од 130.000 фотографии од уметници ширум светот, објавени се топ 50 финалистите за #AGORAawards2019. Уживајте во овие неверојатни фотографии кои ќе ве воодушеват.

#Сами во пустина

#Мравка одржува рамнотежа во светот

#Боите на животот

#Ехо на непознатото

 

#Израз

#Виетнам

#Мајчина љубов

#Мајчина добрина

#Виножито

#Дождлив ден

#Допирајќи го рајот

#Гронинген

#Трчај и забавувај се

#Одиме дома

#Песни на слободата

#Создавање уметност под светлината

#Вените на Земјата

#Најдобри пријатели

#Див поглед

#Под белите чадори
Коментари

[fbcomments]