Категории

Неверојатни фотографии снимени со дрон кои го прикажуваат светот на еден поинаков начин!

Основан во 2013 година, Дронстаграм прерасна во заедница составена од фотографи кои со помош на дрон нудат неверојатна уметност и креативност. Ова се победничките фотографии на петтиот по ред натпревар во фотографии направени од дрон.