Неверојатни портрети на ѕвездите направени на оскаровската забава на Vanity Fair

Доделувањето на Оскарите може слободно да се нарече најголемата ѕвездена вечер, а оскаровската забава на Vanity Fair е легендарно собирање на елитата. 

Оваа година престижниот магазин се надмина себе си документирајќи го гламурот на настанот со портрети на најголемите ѕвезди. Во соработка со интеграм, Vanity Fair наместија удобно студио за портрети каде фотографот Mark Seliger ги фотографираше гостите.

Фотографскиот сет воопшто не изгледа како забава, туку како интимен, винтиџ простор, со богати дрвени тонови и кожни елементи.

 
Коментари

[fbcomments]