Категории

Неверојатни случајности документирани во 10 фотографии

Премногу добро да е случајно, но сепак ова се неверојатно случајни моменти уловени на фотографија. 

Овие фотографии се доказ дека секогаш треба да имате барем телефон при рака, стискај камера и сликај.

И јас ќе си летам со вас…

Во меурот е или не?

Кога ќе си ја најдеш другата половина…

Марио & Луиџи

Актерката Мејси Вилијамс го прашува нејзиниот дечко прашање за нејзиниот лик во Игра на тронови… 

Кога ќе си разменувате подароци…еј и ти сложувалка, еј иста слика…крв не е вода. 

1, 2, 3…

Вистинскиот момент…како што кажува и името на првиот брод “Perfect timing”

Слон и воден слон. 

Да го местеше…