Категории

Неверојатни татковци кои докажуваат дека нема работи кои ги прават само мајките

Родителството е работа со полно работно време, 24/7, особено кога се мали и кога треба да им се посвети цело внимание на децата. Едноставно обврските не можат да се поделат на мајка и татко, туку тие се извршуваат од кого стигнат, безразлика за што станува збор, било кој од родителите треба да си ја изврши обврската. Ова се татковци кои докажуваат дека таа поделба не важи и уживаат во активностите со нивните деца.

1. Овој татко секоја недела ги лакира ноктите на ќерка му, само затоа што таа сака тој да го прави тоа

 

View post on imgur.com

2. Време е за чај со ќерката

View post on imgur.com

3. Ќе одиме во парк, само да направиме фризура…

4. На татковците не им е проблем да купуваат колачи и тампони

5. Миењето на косата е исто така важно

6. Познатите татковци се исто така вредни, Фреди Принц Џуниор и помага на 5 годишната ќерка во готвењето

7. Кога се мора, ќе се прават и повеќе работи одеднаш

8. Секако дека ќе одиме и на балет

9. Двејн Џонсон ужува во хранењето на неговото бебе

instagram

10. Само да бидат среќни ќерките

11. Чекаме да се испечат колачите, а во меѓувреме ќе се гушкаме

12. Не е само играњето со кукли, Дејвид Бекам помага и во шиењето облека за куклите

13. Учиме да готвиме, уште еден пресладок момент…