Неверојатни торти кои припаѓаат во музеј

Процесот на создавање торти за овие луѓе е како создавање на уметност, а тие се вистински врвни уметници, чии креации заслужуваат да бидат изложени во некој престижен музеј. 

Фасцинантни и сосема нереални, секој уметник ја нашол својата инспирација и создал уникатни парчиња на торти за кои на прв поглед нема ни да помислите дека се торти.

Математички торти направени од DINARA KASKO

„Архитектурални моменти“ направени од TORTIK ANNUSHKA

„Коцки“ направени од CÉDRIC GROLET

„Четки“ направени од KALABASA

„Искината хартија“ направени од JASMINE RAE CAKES

Мермерни торти од KUFSTUDIOS

Свадбени торти од DON’T TELL CHARLES
Коментари

[fbcomments]