Категории

Неверојатни уметнички дела од улиците кои отвараат сосема нов портал во друг свет

Кој би рекол дека уличната уметност може да се сфати сериозно, заедно и со нејзините креатори. Овие момци навистина знаат да му дадат сосема друо значење на досадниот ѕид. Ова не треба да остане неприметено! 

Погледнете само дел од навистина воодушевувачки уметнички дела од улиците коишто дефинитивно ќе направат да исчезне границата помеѓу вистинскиот и имагинарниот свет.

 

Гренобл, Франција

Вашингтон, САД

Берген, Норвешка

Шпанија

Андерлехт, Белгија

Лос Анџелес, САД

Швајцарија

Лисабон, Португалија

Берлин, Германија

Прегледи:
214
Објавено на:
03.04.2017