Неверојатно: Има само една година, а во базенот плива како мала сирена! (ВИДЕО)

Грејс Фанели е мајка која живее во Флорида и имала желба нејзините ќерки од најрана возраст да се стекнат со искуство во водата.

Па така, двете нејзини ќерки научиле да пливаат кога имале девет месеци – постарата ќерка сега има три години, а помалата една година. Во видеото, кое за кратко време стана многу популарно, се гледа како двете девојчиња во вода се однесуваат како мали сирени.
Коментари

коментари