Категории

Неверојатно! Оваа мачка не само што не сака да ја изеде птицата, туку и нежно ја гали. (ВИДЕО)

За домашните мачки, омилена закуска се птиците кога ќе успеат да ги зграпчат. Општо е познато дека мачките се одлични ловци на земјата, меѓутоа не можат да ги дофатат птиците кога летаат.

Затоа, кога ќе добијат птица „на тацна“, тоа за нив е вистинска радост. Меѓутоа, оваа мачка е сосема поинаква. Не само што не ја изеде птицата, туку и ужива галејќи ја.

Погледнете и уверете се сами:

Прегледи:
198
Објавено на:
14.03.2018