Нежна, трогателна и мистична: Ова е музика за заздравување на женската енергија

Оваа музика ја буди женственоста и и носи на секоја жена прекрасни чувства и враќање на позитивната енергија!

Кога женственоста е потисната и ќе се намали на помала верзија од себе, никој не може да ги искуси придобивките од нејзината силна љубов. Кога машкоста не може да се почувствува од гледна точка на креативната женска сила, не е во можност да ја види и да ја сака женската енергија во целата нејзина прекрасна, божествена присутност.

 

Сега е време да се поврземе со вистинската моќ на женската енергија. Всушност, секое заздравување започнува со женска енергија. Така, рамнотежата може да се врати, дозволувајќи му на животот да се излечи. Оваа прекрасна музика за заздравување на женската енергија ги пренесува фреквенциите на женственоста на многу длабок, нежен и трогателен начин. Уживајте…

 
Коментари

[fbcomments]