Категории

Ние сме имаме моќ да станеме сѐ што ќе посакаме

Да се создадеме себеси онака како што посакуваме, да се моделираме и да се претвориме во луѓе кои отсекогаш сме сакале да бидеме. 

Ние секогаш ќе бидеме збир од нештата кои сме ги доживеале. Збир од луѓето кои влегле во нашиот живот, кои станале дел од него и ни го освоиле срцето.

Збир од она кое ни го донеле, сето лошо и добро. Ние сме збир од сите искуства, од сите моменти кои сме ги почувствувале.
Како едни прекрасни ремек дела.

Но ние поседуваме моќ да го срушиме и изградиме повторно секој дел од нас. Да се создадеме себеси онака како што посакуваме, да се моделираме и да се претвориме во луѓе кои отсекогаш сме сакале да бидеме. Ние сме имаме моќ да станеме се што ќе посакаме.