Категории

Никогаш не можеш да очекуваш кога среќата ќе биде баш на твоја страна

Направи неочекуван пресврт во твојот живот, тргни по нов пат, пробај нешто ново, некои нешта се случуваат само еднаш.

Направи ги сите оние нешта кои толку жедно ги посакуваш, направи ги кога што сакаш, без да бараш некоја конкретна причина, направи ги сега и немој да чекаш идеален миг.

Направи неочекуван пресврт во твојот живот, тргни по нов пат, пробај нешто ново,
некои нешта се случуваат само еднаш.

Сакај и немој да се плашиш да дадеш се што имаш, затоа што сето она кое го даваш ќе пронајде начин да се врати пак назад до тебе.
Затоа што секогаш вреди да ризикуваш, никогаш не можеш да очекуваш кога среќата ќе биде баш на твоја страна.

Прегледи:
329
Објавено на:
27.09.2020