Категории

Никогаш не се сомневајте во овие три хороскопски знаци!

Ако сте и вие меѓу овие три знаци, тогаш сте еден од оние луѓе кои црвенеат во лицето кога се обидуваат да излажат.

Овен

Веселиот израз на лицето не мора ништо да значи, исто како и фактот дека изгледа многу помладо во своите зрели години.

Од друга страна, тој изгледа како некој за кого никогаш не знаете што се случува во неговата глава. Жената Овен импресионира со својата контроверзна става и тоа едноставно можете да го видите на нејзиното лице.

Бик

Тој е така опуштен и духовит, но и мажествен, а неговиот продорен поглед може да ве „собори на земја“. Изразот на неговото лице изгледа дека сака да ви каже дека со него сте заштитени и затоа нема потреба да ве лаже боемската атмосфера која излегува од неговиот заносен изглед.

Кога Бикот говори, повеќе од бојата на очите говори тонот на неговиот глас, кој така смирувачки прави да се чувствувате размазено и сигурно како мало дете.

Вага

„Јас балансирам“ е клучната реченица за овој знак, а кога ќе дојде до тоа се да се држи под контрола, Вагата ја презема главната улога. Мирољубив и праведен, овој знак не сака да биде сам.

На сите можни начини ќе се труди да избегне кавга и лаги. Секогаш е тука како пријател и ако се обиде да ве излаже многу брзо самиот ќе се издаде, бидејќи има изразена грижа на совест.

Прегледи:
264
Објавено на:
12.05.2016