Категории

Никогаш не сте престари за Божиќ: Внукот ја носи својата баба на Божиќен бал

Без разлика на вашата возраст, секогаш може да се забавувате. Токму затоа, ова момче ја носи својата баба на Божиќен бал. Погледнете како изгледа оваа интересна реклама за компанијата Заландо за онлајн купување на облека, накит, спортска облека и опрема и дизајнирани брендови.