Категории

Никој не очекуваше толку лоши стајлинзи на доделувањето на Златен глобус! (ФОТО)

Овие дами се најдоа на црната листа на модните критичари.

Навикнати сме да гледаме како ѕвездите даваат сѐ од себе за да ги засенат присутните, но и огромниот број на луѓе кои го следат доделувањето на Златниот глобус. Меѓутоа, во желбата да изгледаат несекојдневно, овој пат, некои од нив направиле модни катастрофи.