Никол Кидман боженствена во зелен полупроѕирен фустан на доделувањето на Аритос наградите

Никол Кидман иако го прескокна црвениот килим, успеа да заблеска со својата убавина при појавувањето на вчерашното доделување на Аритос наградите во Беверли Хилс.

50 годишната русокоса актерка изгледала боженствено во зелен полупроѕирен фустан кога се појавила на сцена на доделувањето на овогодиншените Аритос награди на Американското кастинг здружение кое има за цел да ги награди достигнувањата на кастинг агентите и придонесот на кастингот кон севкупниот квалитет на проектот.
Коментари

коментари