Нивните срца се секогаш скршени: 3 хороскопски знаци кои немаат среќа во љубовта!

Да напуштиш или да бидеш напуштен. Овие ситуации се неизбежни, а хороскопот открива кои знаци секогаш ги напуштаат.

Близнаци

Друштвени, обожаваат да запознаваат нови луѓе и склони кон авантури. Лесно го привлекуваат партнерот, но имаат проблем да го задржат. Со обзир на тоа дека секогаш се во потрага по возбуда, Близнаците многу често делуваат неодговорно и нестабилно, поради што партнерите често ги оставаат.

Рак

Раковите се заљубуваат многу брзо, а целиот живот им го водат емоциите. Сѐ доживуваат многу интензивно, поради што е лесно да ги повредите. Поради ова, Раковите многу често остануваат без партнер.

Девица

Организираните Девици многу често посветуваат внимание на деталите и не се откажуваат од планираната рутина. Делуваат како здодевни личности. Поради своите манири се „материјал“ за оставање.
Коментари

[fbcomments]