Категории

Низ светот има неверојатни базени, а ова се едни од најубавите

Во топлите летни денови сите бараме начин како да се разладиме, дали е тоа море, езеро или пак базен.

Доколку сте едни од среќните да имате базен во вашиот двор, ви завидуваме, но доколку немате, секогаш има базени каде може да ги поминувате топлите летни денови. Тоа можеби се одлични базени, но низ светот има скоро нереални, преубави базени кои ќе ве остават без здив.

Во џунгла или на најпознатите туристички дестинации, во домот на некој милионер или пак во некоја палата, ова се некои од најубавите видови на базени во светот.

Бесконечни базени (Nandana Villa)

Базени во дивината (Sanctuary Retreats)

Колоритни, уметнички базени (Starwood Hotels)

Базени во замоци (Hearst Castle)

Огромни базени (Travel Mint)

Базени во пештери (Pool and Patio) 

Музички базени (Clipzine)

Аквариуми (Golden Nugget)

Симетрични базени (Amirandes)

 Базени на планина (The Cambrian Adelboden)

Длабоки базени (Lifehack)

Високи базени (Hacienda na Xamena)

Базени во дождовни шуми (Hanging Gardens of Bali)

Црвени базени (Design Hotels)

Опасни базени (Crocosauruscove)

Базени на водопади (Flickr)

 

Прегледи:
299
Објавено на:
07.07.2016