Носталгија за старо Скопје… (ФОТО)

Носталгија за старо Скопје постои речиси кај сите скопјани, сите кои ја почуствувале вистинската енергија на градот и се заљубиле во тоа Скопје, старо Скопје. 

Менувањето на нештата е сосема природен процес, па така и менувањето на градовите. Зголемената урбанизација и менувањето на потребите за живеење, го прават своето. Некогаш промените се лоши, а носталгијата за Скопје е будна речиси кај сите скопјани.

Ова се фотографии од Скопје некогаш, вака изгледал градот пред 20, 30, 40 години…оставаме фотографиите да говорат самите.

  
Коментари

[fbcomments]