Категории

Нов Гинисов рекорд – За 1 минута скрши 245 ореви со глава

Мислите дека е невозможно да скршите 245 ореви за 1 минута, и тоа со глава? Навин Кумар од Индија и Мухамед Рашид од Пакистан не би се сложиле со вас.

Во море од чудни Гинисови рекорди, овие дена на друштвените мрежи кружи видео од кршење ореви. Но не со чекан или некоја друга алатка, туку со глава.

Така на бојното поле се најдоа Навин Кумар од Индија и Мухамед Рашид од Пакистан.

Секоја чест на храброста!

Прегледи:
202
Објавено на:
16.10.2020