Категории

Нов сингл и спот на Љубојна!

Со огромно задоволство ви го претставуваме  новиот сингл на Љубојна, насловен „Љубов по Татунчо“, од музиката за македонскиот игран филм „Стела“ чија што премиера се очекува наскоро.
Музика: Љубојна
Композитор и аранжман: Оливер Јосифовски
Текст: Вера Јосифовска

Спотот за новиот сингл  е снимен во продукција на Dream Factory Macedonia и TulipPro, а музиката во Студио Подрумот. Ова е истовремено и најава за новиот албум на Љубојна со целосната музика од филмот „Стела“.

Линк за превземање на новиот сингл:

https://wetransfer.com/downloads/0dcd108b33ad4f74cbc4f09e26f7f8a520200707100451/81772443db76b3f6d327d7b60765bedc20200707100525/1bc442

Прегледи:
112
Објавено на:
07.07.2020