Категории

Нов станбен објект кој ви нуди услови да го создадете Вашиот дом од соништата

Создадете го вашиот дом во мирна и урбана средина, во нов станбен објект кој e квалитетнo изработен и полн со функционално искористен простор!

Просторот во кој живееме е една од најважните работи во животот. Затоа е битно да одберете одберете квалитет, функционалност и удобност. Еден од становите во зградата на DDS Building може да биде Вашиот нов дом.

ДДС Билдинг е бренд кој стана препознатлив во својата професионалност и квалитет на изградба за сите нивни објекти. Со голема желба за работа и квалитет, тие уверуваат дека овој проект е една успешна приказна и одлична реализација. Искуството стекнато со работа во другите сектори од нивниот бизнис им го дадоа потребното знаење и искуство за она што е неопходно за да се создаде еден комфорен, пријатен и квалитетен дом.

 

 

View this post on Instagram

 

Просторот во кој живееме е една од најважните работи во животот, затоа одберете квалитет и функционалност, одберете стан од 76м2 или 104м2 кој ќе ви овозможи удобност во домувањето! 🏢❤️ Дознајте повеќе на ➡️ www.ddsbuilding.mk Телефонски броеви: 📞 077 990 756 ☎️ +389 (0)2 2555 114 #modern #modernliving #DDSBuilding #skopje #macedonia #building #love #family #city #citylife #constraction #vscoskopje #vscomacedonia #bulid #construction #homedecoration #arhitecture #build #home #style #stylish #life #lifestyle #инстаграмџии #инстаграмџики #скопје

A post shared by DDS Building (@dobredojdedoma) on

Нивната мисија е секој клиент да биде привилегиран да живее во квалитетна градба и да овозможат модерен и уникатен дом за секој оној кој е решен да го исполни својот сон.

Тие изградија висококвалитетни домови, користејќи ексклузивни материјали, и обезбедувајќи фер услови за своите купувачи. Го направија урбаното домување, и урбаниот начин на живот да биде препознатливо и за Маџари – овој мирен и спокоен дел од Скопје.

 

 

View this post on Instagram

 

Внимателно испланиран и искористен простор е одлика на нашите станови!🏢❤️ Простории за сите ваши потреби, за домување кое ќе ви биде вистинско уживање во просторот Погледнете го станот од 76м2 и направете го вистинскиот избор!✔ Добредојде дома! ➡️ www.ddsbuilding.mk Телефонски броеви: 📞 077 990 756 ☎️ +389 (0)2 2555 114 #modern #modernliving #DDSBuilding #skopje #macedonia #building #love #family #city #citylife #constraction #vscoskopje #vscomacedonia #bulid #construction #homedecoration #arhitecture #build #home #style #stylish #life #lifestyle #инстаграмџии #инстаграмџики #скопје

A post shared by DDS Building (@dobredojdedoma) on

 

View this post on Instagram

 

Придобивките на стан со голема квадатура се незаменливи!🏢❤️ Три спални соби, бања и тоалет, голем дневен престој и помошни простории…внимателно испланираниот и искористен простор е одлика на нашите станови!✔ Добредојде дома! ➡️ www.ddsbuilding.mk Телефонски броеви: 📞 077 990 756 ☎️ +389 (0)2 2555 114 #modern #modernliving #DDSBuilding #skopje #macedonia #building #love #family #city #citylife #constraction #vscoskopje #vscomacedonia #bulid #construction #homedecoration #arhitecture #build #home #style #stylish #life #lifestyle #инстаграмџии #инстаграмџики #скопје

A post shared by DDS Building (@dobredojdedoma) on

Останати се уште станови од  76м2 и 104м2, квадатури кои обезбедуваат вистински комфор во домувањето и можност за вас да одберете си стан во кој ќе го создадете Вашиот нов дом!

Прегледи:
141
Категории:
Дом и семејство
Објавено на:
27.08.2020