Категории

Нов тренд на свадбите: Торти украсени со водени бои

Торти ускрасени со водени бои се нов тренд на свадбите.

Тоа се торти на еден или повеќе спратови што личат на истурени водени бои. Тие прават тортата да изгледа елегантно, не премногу украсено и гламурозно – исто како што сака и секоја млада жена. Покрај раскошните бои, можете исто така да изберете торта со слики на пејзажи, омилени животни или симбол кој е многу важен за вас и вашиот партнер.

Прегледи:
887
Објавено на:
05.09.2017