Категории

Нова акустична магија од Александар Петрески: „Која си ти?“

Најновата вторска песна на македонскиот музичар Александар Петрески е тука! „Која си ти?“ е акустична магија која може да ги воодушеви сите со својот полн и споекоен тон.

„Која си ти?“ ја напишав минатото лето, една година ја свирев и пеев за себе, за да по некое време (тоа го правам со најголем дел од песните) по природен пат си добие свој карактер. , Александар Петрески

Климент Симоноски – Видео продукција
Ангела Ивановска – Модел
Зоран Кречо Krecho Sound Studio – Мастеринг

Видеото е снимено на неколку локации во магичниот Охрид, кои како и секогаш, нудат бескрајно уживање.

Дознјате повеќе на: Facebook: @Aleksandar Petreski Music, Instagram: @aleksandar_oh, TikTok: @aleksguitar

 

Прегледи:
91
Објавено на:
26.09.2022