Нова “Драма” во Македонскиот етер – ДС Колектив

Деновиве се појави нов звук во радио етерот, а Македонската музичка сцена е побогата за уште еден ново и свежо музичко парче.


Стефан Сајковски од ДС Колектив очигледно не запира, токму затоа заедно со  Матеј Петров ја објавија новата соработка “Драма”.

Пред само два дена се појави видео запис заедно со песната на кој работеа Кристиан Шемко, The Media и Бобан Костовски, а танцот кој ја збогатува целината  е дело на Камелија Секуловска. Во продолжение, погледнете ја “Драма”.
Коментари

[fbcomments]