ВИДЕО: Смеење до солзи – македонскиот Азис посекси од бугарскиот!

Погледнете ја пародијата „Богаташи“, која Џимиринки продукција ја направија и уште еднаш докажаа дека умеат добро да нѐ насмеат. Па, кој Азис ви е посекси? :)
Коментари

коментари