НОВАТА МУЗИЧКА ЅВЕЗДА ЈА НАСМЕА ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

Македонката која премногу личела на Ким Кардашијан, ја промовираше својата песна која можете да ја слушнете во продолжение!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=CyX9IVbuhng[/tube]
Коментари

коментари