Новата песна на Тоше Проески „Secret Place“ ќе ги разбуди вашите емоции (видео)

Новата песна на Тоше Проески на англиски јазик ќе допре до вашите најдлабоки емоции.

Со одлична видео приказна „Secret Place“ беше објавена вчера вечер на хуманитарниот концерт во чест на пејачот.

Погледнете го видеозаписот за песната, која е дел од новиот постхумен албум на Тоше „Secret Place“:
Коментари

[fbcomments]